OVER ONS

Het ontstaan van 'Mosquitos Music'

Wat ooit begon als passie voor het draaien van muziek, heeft zich in de loop der jaren getransformeerd tot een mooie DJ-carrière en een gevestigd bedrijf dat zich specialiseert in het vakkundig organiseren van feesten en evenementen. 

Met talloze boekingen in gerenommeerde clubs en podia op onze naam, kunnen we met trots zeggen dat we een aanzienlijke ervaring hebben opgebouwd in de DJ-wereld. De DJ's van Mosquitos music zijn gepassioneerde vakmensen die een breed scala aan muzikale stijlen en smaken omvatten, en we streven er altijd naar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan ons publiek.

Daarnaast hebben we ons expertisegebied uitgebreid naar het organiseren en hosten van evenementen. Met meer dan 150 succesvol georganiseerde feesten op ons cv zijn we bedreven in het beheren van elk aspect van een evenement, van geluidstechniek tot apparatuur en logistiek. Onze toewijding aan detail en kwaliteit is de drijvende kracht achter elk feest dat we aanpakken.

Mosquitos Music is gegroeid en geëvolueerd vanuit een diepgewortelde liefde voor muziek en een toewijding aan excellentie. We zijn er trots op de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een blijvende indruk te maken in de wereld van DJ'en en evenementenorganisatie. Onze reis is nog lang niet ten einde, en we blijven streven naar innovatie en perfectie in alles wat we doen.

 

Wie zijn wij?

Wij bij Mosquitos Music hebben een welverdiende reputatie opgebouwd voor het creëren van buitengewone positieve sferen tijdens evenementen. Wij zijn trots op onze vermogen om een onvergetelijke dag of avond te garanderen. Onze interactie met het publiek, focus op plezier en het scheppen van een gezellige sfeer zijn kernwaarden die wij hoog in het vaandel dragen. Ons doel is niets minder dan het leveren van een uitstekende ervaring met Mosquitos Music.

Wij begrijpen de uitdagingen van het organiseren van een evenement en staan klaar om je zorgen weg te nemen. Samen zullen we grondig bespreken hoe we jouw feest tot een groot succes kunnen maken. Je kunt op ons rekenen voor deskundig advies, professionele uitvoering en een ongeëvenaarde toewijding om jouw evenement tot een memorabele gelegenheid te maken. Kies voor Mosquitos Music en laat ons de magie toevoegen aan jouw speciale gelegenheid.

 

Wat doen wij bij mosquitos music?

Wanneer je een evenement wenst te organiseren, ongeacht de gelegenheid, ben je bij Mosquitos Music aan het juiste adres! Wij nemen al jouw zorgen weg op het gebied van evenementenorganisatie:

  • We verzorgen hoogwaardige apparatuur, waaronder luidsprekers, een DJ-set, feestverlichting, rookmachines en microfoons.
  • Onze getalenteerde ontwerpers creëren aantrekkelijke designs voor flyers, uitnodigingen, posters en meer.
  • Wij helpen bij het selecteren van de perfecte artiest voor jouw evenement, of het nu gaat om een DJ, zanger(es) of muzikant.
  • Ons ervaren team installeert en demonteert alle apparatuur, inclusief luidsprekers en verlichting, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.
  • Wij hebben contacten met diverse locaties voor eventuele locatiehuur, zodat je de ideale setting kunt kiezen.
  • Voor cateringmogelijkheden bieden wij een scala aan opties, van sushi tot heerlijke snacks.
  • Indien gewenst, kunnen wij diverse extra's voor je evenement regelen, zoals springkussens. Bij Mosquitos Music is geen verzoek te extravagant.

Met Mosquitos Music maak je van elk evenement een onvergetelijke en professioneel georganiseerde ervaring.

 

Wat voor een feesten organiseren wij? 

Het maakt ons niet uit wat voor een feest jij wilt organiseren, we zijn van alle markten thuis. Denk aan feesten zoals een:

- Bedrijfsfeest

- Bruiloft

- Schoolfeest

- Huisfeest

- Tuinfeest

- Feest op de Sportvereniging 

- Sweet 16

- 21 Diner

- Gala

- etc. etc. 

 

Wat doen wij  nog meer?

Mosquitos Music is niet alleen gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, maar we zijn ook toegewijd aan het begeleiden en opleiden van opkomende DJ's en MC's. Bij ons kun je professionele lessen volgen en bieden we ondersteuning bij het veiligstellen van boekingen in heel Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van samenwerkingsverbanden met vooraanstaande festivals, clubs, kroegen, evenementen en bedrijven, waardoor we onze getalenteerde DJ's en hoogwaardige apparatuur kunnen aanbieden voor diverse gelegenheden. Onze missie is om opkomend talent te helpen groeien en te laten schitteren in de Nederlandse muziekindustrie, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor hoogwaardige entertainmentdiensten voor onze gewaardeerde partners en klanten.