PIONEER XDJ-RX3

De XDJ-RX3 is een upgrade van de populaire XDJ-RX, en werd aangevuld met functies en kenmerken van onze NXS2 vlaggenschipserie. Het alles-in-één-systeem met 2 decks en 2 kanalen levert een professionele DJ-ervaring, of je hem nu verbindt met rekordbox via je laptop, of speelt met muziek vanop een USB-apparaat.

De XDJ-RX3 pronkt met een groot aanraakscherm van 7 inch met QWERTY-zoekfunctie, plus functies die hij geërfd heeft van de CDJ-2000NXS2 en de DJM-9000NXS2, zoals een draaikeuzeknop, een trackfilter, snelkoppelingen, Sound Colour FX en Beat FX. Dankzij de 8 grote, veelkleurige Performance Pads kun je de Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop en Beat Jump moeiteloos bedienen. Breng je performance naar het volgende niveau, terwijl je geniet van het gebruiksgemak en de draagbaarheid van een alles-in-één-oplossing.

 

€75 (ex.btw) | Voorraad (1)


Devine Onyx 12A 12 inch actieve speaker

Met de Devine Onyx 12A beschik je over een voordelige, duaal versterkte fullrange luidspreker met een complete set aansluitingen! Op deze 300 Watts-topspeaker beschik je over XLR, Jack, RCA, en mini-jack aansluitingen voor gemakkelijke integratie binnen je bestaande geluidsysteem. De Onyx 12A beschikt over een zuinige klasse D- en klasse AB-versterker met een totaal RMS-vermogen van 300 Watt en een piekvermogen van 1200 Watt. Deze luidspreker laat zich gemakkelijk bevestigen op een standaard tussenpaal of luidsprekerstatief in een 1.1 of 2.1 configuratie met een passende subwoofer.

 

Active 2-way | SPL-max: 130dB

frequentierespons: 53 Hz – 19 kHz | 15 kg

RMS Vermogen: 300 watt | piek 1200 watt

 

€45 (ex.btw) | voorraad (5)

 


Devine Artis B12A 12 inch actieve subwoofer 

De Devine Artis B12A is een echte all-round actieve subwoofer die geschikt is voor elke gelegenheid. Zo is hij inzetbaar voor feesten in zalen, kroegen en cafés. De subwoofer heeft een RMS vermogen van 300 Watt waarmee hij een maximale geluidsdruk van 127 decibel produceert. Je bent dus verzekerd van voldoende vermogen om de bassen van je muziek door de zaal te lazen bonzen. Ook zijn die bassen helder, diep en warm. De Devine Artis B12A kan namelijk ook de zeer diepe bassen vertalen naar trillingen. Zo heeft hij een frequentiebereik van 20 Hz tot 120 Hz.

 

Subwoover | 1x18'

SPL-max: 127dB

frequentierespons: 20 Hz - 120 Hz | 18 kg

RMS Vermogen: 300 watt

 

€40 (ex.btw) | voorraad (2)


BeamZ MHL-74  movinghead RGBW

Een ongelofelijk felle wash movinghead, met een ongelofelijk kleine behuizing. Dat maakt de MHL-74 uniek in zijn soort en vooral geschikt voor de wat lage locaties waar men geen groot armatuur op wenst te hangen omdat het publiek er dan bij kan en zich mogelijk stoot. De MHL-74 beschikt over 7 stuks 10 Watt RGBW LEDs die tezamen een immense lichtopbrengst verzorgen. Dankzij de speciale 4-in-1 LED-techniek worden de kleuren netjes, vloeiend en sfeervol weergegeven. De toevoeging van wit maakt het creëren van pastel-kleuren mogelijk.

 

Aantal DMX kanalen: 7, 12

lichtbron: 7x 10 Watt RGBW LED module

naadloze kleurenmenging dankzij 4-in-1 LED techniek

automatische, muziekgestuurde, master/slave of DMX-modus

aansluiting DMX: 3-pins XLR in/uit

 

€20 (ex.btw) | voorraad (1)


Ayra ERO Hexabeam bewegend LED lichteffect

De ERO Hexabeam bestaat uit een vaste metalen basis, voorzien van afneembare quick couplers aan de onderzijde van het apparaat. Hiermee is hij makkelijk in truss of aan een lichtstatief te monteren, zowel horizontaal als verticaal. De Hexabeam bestaat uit zes bewegende koppen, elk voorzien van een 10 Watt CREE RGBW LED die door een speciale lens projecteert om haarscherpe, nauwe bundels te maken. Elke kop heeft tilt-beweging met een stappenmotor en dankzij de RGBW LED kun je zelf kleurencombinaties en -chases maken. Dankzij deze bewegings- en kleurenvrijheid leent dit 'zespotige insect' zich perfect voor creatieve effecten die je publiek zullen verbazen.

 

DMX kanalen: 6, 12, 14, >20

Kleuren lichtbron: rood, groen, blauw, wit

Muziek gestuurd: ja | 

 

€25 (ex.btw) | voorraad (1)

 


BeamZ Partybar2 lichtset

Feestje! En daar hoort natuurlijk licht bij. En de BeamZ Partybar2 lichtset is gelijk een hele mooie manier om een daverende lichtshow op poten te zetten. Je krijgt een statief met een T-bar, met daaraan twee LED-parren en twee derby's. De twee derby's zorgen voor stevige lichtbundels die in een horizontale waaier verspreid worden. De twee parren hebben RGBW-lichtbronnen, dat levert alle kleuren op, met dus extra wit voor wat extra lichtopbrengst. Er zijn automatische programma's die ook op geluid reageren - handig als je niemand hebt om de lichten te bedienen. Natuurlijk kun je via DMX ook zelf deze lichten laten doen wat je wilt. En als je invloed wilt op de lichtshow zonder erbij te hoeven staan, dan pak je gewoon de meegeleverde afstandsbediening. Kortom, dit is de makkelijke oplossing voor menig feest!

 

DMX kanalen: 3, 6, 15

Kleuren lichtbron: rood, groen, blauw, wit

Muziek gestuurd: ja | 7,8 kg

 

€25 (ex.btw) | voorraad (2)


BeamZ S700 rookmachine

De BeamZ S700 is een krachtige, compacte en voordelige rookmachine waarmee je hoogwaardige nevel kan produceren voor thuisfeesten, DJ's en allerlei soorten evenementen. Omdat de BeamZ S700 van een hoogwaardig verwarmingselement en pomp is voorzien kan je een lange tijd genieten van de BeamZ S700. Binnen 3 minuten is de machine opgewarmd en kan je aan de slag met het produceren van rook. Bij de S700 wordt een montagebeugel en een afstandsbediening met 3 meter kabel die eenvoudig in gebruik is.

 

opwarmtijd: 3 minuten 

opnieuw verwarmen: 1 minuut 

output volume: 75 m3 

tank capaciteit: 0.33 l

2,5 kg

 

€20 (ex.btw) | voorraad (3)


BeamZ RGB PRO Double Laser GOBO 

Een veelzijdige laser, dat is de BeamZ PRO DOUBLE LASER. Hij is namelijk uitgerust met twee laser outputs, twaalf GOBO-figuren en drie modules die de kleuren rood, blauw en groen produceren. En het effect mag er wezen. Een reeks strakke stralen met flink wat variaties om er een heftig feest van te maken. Het totale vermogen komt namelijk uit op 330mW en dat laat deze BeamZ dus ook duidelijk merken.


Kleuren lichtbronrood, groen, blauw

Aansluitingen laser: DMX

Muziek gestuurd: ja

Vermogen laser: 300 - 399 mW

€15 (ex.btw) | voorraad (1)

 


Shure PGA48-QTR dynamische microfoon

Met de Shure PGA48-QTR ben je voorzien van een stevige, duurzame Shure-zangmicrofoon voor een voordelige prijs!  Met de handige aan- en uitschakelaar regel je zelf wat het publiek wel of niet hoort. Verder is de Shure PGA48 uitgevoerd met een cardioïde richtingskarakteristiek zodat enkel geluidsbronnen aan de voorzijde van de microfoon opgepikt worden voor helderdere geluidsreproductie.

 

Min. frequentie: 60 - 79 Hz | Max. frequentie: 15 - 15.9 kHz

Gevoeligheid microfoon (dBV/PA): -54

Impedantie microfoon: 600-649 Ohm

Type audio connectorjack: 6.3 mm TS, XLR 3-polig

Aan/uit schakelaar: Ja

Gewicht microfoon: 300-349 gram

 

€15 (ex.btw) | voorraad (2)