Rating: 5 sterren
4 stemmen

Genres

HITS

AFRO

URBAN

AMAPIANO

HOUSE

NL HIPHOP

R&B

 

 

Maak kennis met MC SHEL

Mijn naam is Sheldon kakaire, als artiest word ik ook wel MC SHEL genoemd. Ik ben 22 jaar en woon in het mooie Haarlem. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. Naast het mcen ben ik ook nog een sushichef en heb ik mijn eigen kleine kappers business. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en ga ik graag naar de sportschool.

Van mezelf ben ik al een feestbeest en sta ik op de dansvloer graag in het middelpunt. DJ MXI kwam daarom ook met het idee om een keer mee te gaan met een boeking van hem. Hier mocht ik voor mijn eerste keer op het podium staan. Het voelde heel natuurlijk aan, dus ik wist gelijk dat ik hier mijn werk van wou maken. Na dit moment is het snel gegaan en heb ik in hele mooie clubs mogen staan en zelfs mijn werk op festivals mogen uitvoeren.

Ik ben een energiek persoon op het podium. Ik hou heel erg van dansen, dus dat is ook wat je veel zal zien. Ik ben pas geslaagd als het hele publiek losgaat op de muziek door mijn energie. Dit aan de hand van veel interactie met het publiek en de hele avond door alleen maar good vibes. Wat er ook gebeurt, het enige wat je zeker weet is dat MC SHEL alles uit de kast zal halen om het publiek te vermaken en een feestje te bouwen waar nog lang over nagepraat zal worden.SHELDON KAKAIRE

05-04-2001

HAARLEM

BEGONNEN ALS MC IN NOVEMBER 2022