Rating: 5 sterren
5 stemmen

Genres

Urban

Ecletic

Guilty pleasures

Disco/House

Latin

R&B

 

Maak kennis met DJ YUGO

Mijn naam is Rick Rizvic 20 jaar en ook wel bekend als DJ YUGO. Ik ben geboren en getogen in Haarlem, mijn roots ligt in voormalig Yugoslavia vandaar de naam DJ YUGO. Mijn passie voor muziek is begonnen sinds ik van jongs af aan samen met mijn vader keek naar live sets van DJ Tiesto en Armin van Buuren. Toen ik eenmaal de leeftijd had om zelf naar feesten te gaan en mijn ogen niet van de DJ kon afkrijgen werd het voor mij duidelijk dat het DJ’en voor mij bestemd was.

Het feit dat ik als DJ elke keer maar weer een feestje kan bouwen met de mensen geeft mij tot de dag van vandaag nog steeds vlinders in mijn buik. Ik geniet van de mensen die staan te dansen en de connectie die ik voel tijdens het draaien, het draaien is voor mij dan ook een enorme uitlaatklep.

Na 2 jaar intensief draaien en zo’n 80 boekingen verspreid over heel Nederland in clubs, op bruiloften en festivals heb ik de enige ervaring opgedaan en leer ik elke dag weer meer over de cultuur en de mensen op de dansvloer. Graag zou ik deze reis ook met u willen aan gaan en samen met de mensen een onvergetelijke avond tegemoet gaan.RICK RIZVIC

02-08-2003

HAARLEM

BEGONNEN ALS DJ IN OKTOBER 2020