Rating: 5 sterren
12 stemmen

Genres

NL HIP HOP

HOUSE

HITS

URBAN

AFRO 

DANCEHALL

R&B

TECHNO

TECH HOUSE

NL CAFE

80's 90's 00's

 

Maak kennis met DJ MXI

Mijn naam is Mees Angenent, ook wel bekend als DJ MXI. Ik ben 23 jaar en woon in de Kleverparkbuurt in Haarlem. Ondertussen heb ik van het DJ'en mijn werk mogen maken en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, mosquitos music, de website waar jij je nu bevindt ;). In m'n vrije tijd voetbal ik bij Haarlem-Kennemerland of sport ik bij Train more.

Achter de DJ booth gebeurt er iets met mij wat onbeschrijfelijk is. Het gevoel om daar te staan blijft keer op keer speciaal. Ook om het publiek los te laten gaan op mijn muziek krijg ik geen genoegen van. Dit bij elkaar uit zich in een super positieve en gezellige vibe achter de DJ booth waar het publiek in mee gaat.

Mijn DJ avontuur is begonnen toen ik in 2019 niet kon stoppen met kijken naar een DJ in Cherso. In Januari 2020 heb ik een DDJ-400 aangeschaft waar ik elke dag 2-3 uur mee bezig was tot mijn moeder er gek van werd. Na een paar maanden kwamen de eerste boekingen binnen en is dit uitgelopen tot een tot nu toe geweldige tijd. Ik heb boekingen door heel Nederland en Europa gehad waar ik ontzettend veel leuke nieuwe mensen heb ontmoet en ik veel van heb kunnen leren. De liefde voor het draaien en entertainen is nu  uitgegroeid tot wie ik nu ben als DJ MXI.MEES ANGENENT

08-01-2000

HAARLEM

BEGONNEN ALS DJ IN JANUARI 2020CV DJ MXI
PDF – 847,5 KB 80 downloads