Rating: 5 sterren
9 stemmen

Genres

URBAN

HOUSE

HITS

80's 90's 00's

AFRO

R&B

NL CAFE

TECHHOUSE

 

Maak kennis met DJ MATTA

Mijn naam is Matthijs Hielema, ook wel bekend als DJ MATTA. Ik ben 20 jaar en woon op het moment in het mooie centrum van haarlem. Naast het draaien ben ik veel bezig met sporten waaronder Padel tennis en ik voetbal bij haarlem-Kennemerland waar ik ook een jongens team train. Echter werk ik naast het draaien ook achter de bar in een horeca tent.

Waarom ben ik begonnen met draaien? Toen ik klein was hield ik al enorm van muziek. Ik heb verschillende instrumenten gespeeld en heb uiteindelijk mijn plek gevonden achter de DJ-set. Dit is begonnen toen ik een jaar geleden met een vriend mee ging naar zijn dj gig. Daar dacht ik, dit wil ik ook! Voor het publiek staan en mensen lekker zien gaan op jouw muziek is het beste gevoel wat er is. Gelijk 2 weken daarna heb ik een eigen dj set gekocht en lessen genomen bij een dj school. Het balletje ging rollen en zodoende kreeg ik mijn eerste gigs. Sindsdien ben ik niet meer weg the slaan uit de DJ-booth!!!

Ik ben een hele energieke dj die graag mee gaat in de vibe van het publiek. Daarnaast hou ik ervan om lekker te dansen en hoop daarmee het publiek te inspireren. Oftewel een avond met DJ Matta is een avond met veel energie en lekkere hitjes!MATTHIJS HIELEMA

26-09-2003

HAARLEM

BEGONNEN ALS DJ IN AUGUSTUS 2022