Rating: 4.5384615384615 sterren
13 stemmen

Genres

HITS

HOUSE

URBAN

TECHNO

TECH HOUSE

NL HIPHOP

AFRO

 

Maak kennis met DJ FEN

Hiiii Fenna hier, ik ben 18 jaar oud en kom uit Haarlem.
Ik luister altijd naar muziek, wat moet je zonder muziek? Het geeft sfeer, brengt me in een good mood en je wordt er energiek van!
Draaien is bij mij begonnen toen ik niks te doen had. Elke dag had ik verveling. Ik had vrij van school en werkte niet. Mijn passie lag altijd al bij muziek. Ik dacht, laat ik eens voor de leuk dj lessen gaan nemen. Toen ik voor het eerst in de studio zelf een nummer had gemixt was ik zo gelukkig. Vanaf toen wist ik dat ik hierin verder wou gaan. Ik ben vanaf toen veel gaan oefenen en ben ik heel dankbaar voor de leuke mensen die ik heb mogen ontmoeten en van heb mogen leren. Geef je dromen nooit op!
Op dit moment ben ik qua draaien veel in Haarlem te vinden, daarnaast heb ik ook mogen draaien in Castricum, Den Helder, Rotterdam, Den Haag, Zandvoort en de mooie stad Amsterdam.
Het leukste aan draaien vind ik dat ik de mogelijkheid heb om het publiek los te laten gaan. Ik kijk altijd goed naar het publiek, en pas me daarop aan. Wie weet tot snel!FENNA STEINMANN

11-08-2005

HAARLEM

BEGONNEN ALS DJ IN SEPTEMBER 2022